Enes B.V.

Groenten en Fruit

Het verhaal ENES groenten en fruit begint in 2004 met een oppervlakte van 300 m² op het terrein van Freshpark Venlo in een plaats genoemd Grubbenvorst. Sindsdien zijn wij hard aan het werk om diensten van de beste kwaliteit te kunnen leveren. Wat tot de dag van vandaag is gegroeid naar een oppervlakte van 9000 m².

100% Natuurlijk

Onze groenten en fruit wordt in onze speciale tuinen in hun natuurlijke omgeving geproduceerd en vers tijdens het seizoen geoogst. Omdat wij U als onze klant waarderen.

100% Versheid

Wij leveren u onze correct verpakte groenten en fruit overeenkomstig de voorwaarden aangaande natuurlijkheid, bodem, vochtigheid en versheid.

100% Kwaliteit

„Gezondheid en kwaliteit staat op de eerste plaats“ is ons principe. Onder inachtneming van de jongste onderzoeksresultaten gepaard met diepgaande inspecties zorgen wij voor de beste kwaliteit, overal waar groenten en fruit aangebouwd wordt. Dan komt het aan hoge kwaliteit naar u.

100% Tevredenheid

In overeenstemming met onze hoge standaarden en strenge kwaliteitscontroles stellen wij u diensten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs ter beschikking en verheugen ons over 100% klanttevredenheid.

heading-image

Wij dragen zorg voor de wereld van groenten en fruit!

Alle medewerkers die betrokken zijn bij de acquisitie tot en met de verdeling van een product, oefenen hun taken in overeenkomst met de hygiëne reglement voor verwerking en verpakking, uit.
Er worden maskers en handschoenen gedragen.
Producten die op wens van de klant een antibacteriële behandeling ondergaan, worden dienovereenkomstig verwerkt en met koelwagens geleverd, zonder de koude keten te onderbreken.
Hierbij wordt zeker gesteld dat onze producten vers blijven en hun voedingswaarde behouden.
Onze producten worden van onze levensmiddeltechnologen gecontroleerd.
Ieder gebruik van pesticide staat, met inachtneming van de hygiënische benodigdheden, onder tijdige en volledige bewaking.

heading-image

OVER ONS

Enes Groenten en Fruit

Het verhaal ENES groenten en fruit begint in 2004 met een oppervlakte van 300 m² op het terrein van Freshpark Venlo in een plaats genoemd Grubbenvorst. Sindsdien zijn wij hard aan het werken om diensten van de beste kwaliteit te kunnen leveren.
Bij de oprichting van onze firma was ons doel om een Import- Export organisatie te worden voor de groothandel. Vandaag geloven wij nog steeds in dit project dat van ons een competitieve concurrent zou maken op de Europese en Nederlandse markt in het bijzonder doordat wij producten van goede kwaliteit leveren, goede diensten en selectie zonder middenweggen aanbieden.

 • Beste prijs en kwaliteit

 • Gezond en vers voedsel

 • Snelle en betrouwbare stevige structuur

Onze Missie

Al vanaf het begin, bevindt ENES groenten en fruit zich constant in een groeifase, waardoor zij aan de Europese markt levensmiddelen van heel de wereld aanbiedt.
Wij, Enes vruchten en groenten weten dat ervaring, discipline en goede diensten de sleutelpunten zijn bij de beslissingen van de klaten en niks staat in onze weg om de klanten tevreden te stellen. Wij zullen dit door eerlijk, vertrouwbaar, doorzichtig een vernieuwend werken verwezenlijken.

 • Beste prijs en kwaliteit

 • Gezond en vers voedsel

 • Snelle en betrouwbare stevige structuur

Onze Vision

Als deel van ons motto “diensten van kwaliteit en snelle diensten” hebben wij lange termijndoelen:

 • Toename winkels in heel Europa en uitbreiding van de diensten op andere continenten.
 • Een moderne aanbod en de aanvaarding van de mogelijkheid van betaling en levering.
 • De uitbreiding van het portfolio van goederen om onze klanten tevreden te stellen.

En door het nakomen van deze doeleinden wensen wij om Europese leider te worden in de sector van vruchten en groenten en om een belangrijker rol te spelen in de niet-Europese landen.

 • Beste prijs en kwaliteit

 • Gezond en vers voedsel

 • Snelle en betrouwbare stevige structuur

Onze Doelen

Het doel van het team Enes groenten en Fruit is om altijd gezonde voedingsmiddelen van een hoge kwaliteit te leveren. Om deze aspiratie te kunnen realiseren worden onze producten direct uit de landen van oorsprong geïmporteerd, vers op het geschikte moment. Deze landen zijn België, Egypte, Duitsland, Griekenland, Frankrijk, Italië, Marokko, Nederland, Turkije, Oostenrijk, Spanje, Tunesië, Polen, Cyprus, Verenigde Staten en veel andere.
Wij leveren de goederen aan onze klanten onder de beste transport voorwaarden. Onder onze klanten bevinden zich ook caterings-en verkoop maatschappijen voor groot- en kleinhandel.

 • Beste prijs en kwaliteit

 • Gezond en vers voedsel

 • Snelle en betrouwbare stevige structuur

heading-image

Onze dienstverlening staat onder het motto: „ Cash & Carry“ ,wat betekent: betalen en meenemen.

Een produkt aan huis leveren is geen eenvoudig procedure.
Wij evalueren de opbrengst van de bodem en hoe we op de beste manier versheid en hygiëne kunnen verzekeren.
Deze versheid brengen wij tot aan huis.

Ons groot spectrum aan producten is voor u steeds in dezelfde versheid en zodoende ook dezelfde smaak beschikbaar.
In onze service en klanttevredenheid zien wij de kwaliteit van het product als belangrijkste punt.

Enes B.V.

De versheid steekt in onze natuur.