Enes B.V.

Groenten en Vruchten

Het verhaal ENES groenten en vruchten begint in 2004 op een oppervlakte van 9000m² in een plaats genoemd Grubbenhorst van de stad Venlo. Sindsdien zijn wij hard en snel aan het werken om diensten van de beste kwaliteit te kunnen leveren.

100% Natuurlijk

Onze groenten en fruit wordt in onze speciale tuinen in hun natuurlijke omgeving geproduceerd en vers tijdens het seizoen geoogst. Omdat wij U als onze klant waarderen.

100% Versheid

Wij leveren u onze korrekt verpakte groenten en fruit overeenkomstig de voorwaarden aangaande natuurkijkheid, bodem, vochtigheid en versheid.

100% Kwaliteit

„Gezondheid en kwaliteit staat aan eerste plaats“ is ons principe. Onder inachtneming van de jongste onderzoeksresultaten gepaard met diepgaande inspekties zorgen wij voor de beste kwaliteit, overal waar groenten en fruit aangebouwd wordt. Dan komt het aan hoge kwaliteit naar u.

100% Tevredenheid

In overeenstemming met onze hoge standaarden en strenge kwaliteitskontroles stellen wij u diensten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs ter beschikking en verheugen ons over 100% klanttevredenheid.

heading-image

Wij dragen zorg voor de wereld van groenten en fruit!

Alle medewerkers die betrokken zijn bij de akquisitie tot en met de verdeling van een produkt, oefenen hun taken in overeenkomst met de hygienereglementatie voor verwerking en verpakking, uit.
Er worden maskers en handschoenen gedragen.
Produkten die op wens van de klant een antibakteriele behandeling ondergaan, worden dienovereenkomstig verwerkt en met koelwagens geleverd, zonder de koudeketen te onderbreken.
Hierbij wordt zeker gesteld dat onze produkten vers blijven en hun voedingswaarde behouden.
Onze produkten worden van onze levensmiddeltechnologen gekontroleerd.
Ieder gebruik van pesticide staat, met inachtneming van de hygienische benodigdheden, onder tijdige en volledige bewaking.

heading-image

OVER ONS

Enes Groenten en Vruchten

Het verhaal ENES vruchten en groenten begint in 2004 op een oppervlakte van 9000m² in een plaats genoemd Grubbenhorst van de stad Venlo. Sindsdien zijn wij hard en snel aan het werken om diensten van de beste kwaliteit te kunnen leveren.
Bij de oprichting van onze firma was ons doel om een Import- Export organisatie te worden voor de groothandel. Vandaag geloven wij nog steeds in dit project dat van ons een competitieve concurent zou maken op de Europese en Nederlandse markt in het bijzonder doordat wij producten van goede kwaliteit leveren, goede diensten en selectie zonder middenweggen aanbieden.

 • Beste prijs en kwaliteit

 • Gezond en vers voedsel

 • Snelle en betrouwbare stevige structuur

Onze Missie

Al vanaf het begin, bevindt ENES vruchten en groenten zich constant in een groeifase, waardoor zij aan de Europese markt levensmiddelen van heel de wereld aanbiedt.
Wij, Enes vruchten en groenten weten dat ervaring, discipline en goede diensten de sleutelpunten zijn bij de beslissingen van de klaten en niks staat in onze weg om de klaten tevreden te stellen. Wij zullen dit door eerlijk, vertrouwbaar, doorzichtig een vernieuwend werken verwezenlijken.

 • Beste prijs en kwaliteit

 • Gezond en vers voedsel

 • Snelle en betrouwbare stevige structuur

Onze Vision

Als deel van ons motto “diensten van kwaliteit en snelle diensten” hebben wij langetermijndoelen:

 • Toename winkels in heel Europa en uitbreiding van de diensten op andere continenten.
 • Een moderne aanbod en de aanvarding van de mogelijkheid van betaling en levering.
 • De uitbreiding van het portfolio van goederen om onze klanten tevreden te stellen.

En door het nakomen van deze doeleinden wensen wij om Europese leider te worden in de sector van vruchten en groenten en om een belangrijker rol te spelen in de niet-Europese landen.

 • Beste prijs en kwaliteit

 • Gezond en vers voedsel

 • Snelle en betrouwbare stevige structuur

Onze Doelen

Het doel van het team Enes vruchten en groenten is om altijd gezonde voedingsmiddelen van een hoge kwaliteit te leveren. Om deze aspiratie te kunnen realiseren worden onze producten direct uit de landen van oorsprong geimporteerd, vers op het geschikte moment. Deze landen zijn België, Egypte, Duitsland, Griekenland, Frankrijk, Italië, Marokko, Nederland, Turkije, Oostenrijk, Spanië, Tunesië, Polen, Cyprus, Verenigde Staten en veel andere.
Wij leveren de goederen aan onze klanten onder de beste transportvooorwaarden. Onder onze klanten bevinden zich ook caterings-en verkoopmaatschapijen voor groot- en kleinhandel.

 • Beste prijs en kwaliteit

 • Gezond en vers voedsel

 • Snelle en betrouwbare stevige structuur

heading-image

Onze dienstverlening staat onder het motto: „ Cash & Carry“ ,wat betekent: betalen en meenemen.

Een produkt aan huis leveren is geen eenvoudig procédé.
Wij evalueren de opbrengst van de bodem en hoe we op de beste manier versheid en hygiene kunnen verzekeren.
Deze versheid brengen wij tot aan huis.

Ons groot spektrum aan produkten is voor u steeds in dezelfde versheid en zodoende ook dezelfde smaak beschikbaar.
In onze service en klanttevredenheid zien wij de kwaliteit van het produkt als belangrijkste punt.

Enes B.V.

De versheid steekt in onze natuur.